Nyttig information om foreningens drift

Nyttig information om foreningens drift


Renovation


Der udleveres ikke nøgle til containeren. I sæsonen køres der skrald hver søndag i Juni, Juli og August, samt 2 gange i Maj og September. Containeren bliver åbnet så man selv kan aflevere skrald de søndage i Maj og Septemer hvor der ikke køres skrald.


Lån af trailer


Foreningen har i 2018 investeret i en ny trailer. Man kan låne traileren gratis. Desværre har vi konstateret at der ikke passes på trailenren og den er derfor ikke længere til fri afbenyttelse. Der meldes nærmere ud når der er fundet en fornuftig måde at håndtere udlån af traileren på. Booking kan kun ske for 6 timer af gangen. Du kan ikke booke traileren søndage mellem 10-12 da den bruges til skraldekørsel.


Skadedyr


Som alle andre steder i Storkøbenhavn oplever vi desværre engang imellem at have udfordringer med skadedyr, herunder rotter. Har du problemer med skadedyr skal du kontakte en skadedyrsbekæmper. Har du rotter skal du kontakte Ballerup kommune. Det er din egen pligt som haveejer at sørge for dette.

Du kan bruge dette link til at anmelde rotter - Anmeld rotterParcelforeningen Godthåb af 1952 · Valkyriensvej 6 · 2740 Skovlunde · parcelforeningengodthab@gmail.com