Fællesarbejde og renovation


PLIGTARBEJDE OG RENOVATION 2019

Så er havesæsonen igang. Det betyder at der bliver hentet skrald og at vi skal være fælles om at holde foreningen pæn. Sæsonen 2019:


Fælles pligtarbejde for alle foreningens medlemmer


02.06.2019 og 25.08.2019


Man er fritaget for pligtarbejde hvis man ikke er fysisk i stand til at deltage. Husk at give besked om dette da der ellers vil blive opkrævet gebyr for manglende pligtarbejde.


Der skal samles skraldesjak til sæson 2019.

Vi mangler 2 til at brænde ukrudt ved fælleshuset og ved containeren. Hvis man brænder 4 gange på en sæson får man sine 2 krydser for pligtarbejde. Det tager ca. 30 min. at brænde hele området. Foreningen har naturligvis gasbrænder til formålet.


Der køres skrald 2 gange i Maj (5/5 og 19/5), hver søndag i Juni, Juli og August, samt 2 gange i September (8/9 og 22/9).


Husk ikke at stille skraldet ud flere dage i forvejen. Der går både fulge og skadedyr i poserne. Det allerbedste er at stille skraldeposen ud søndag formiddag. Udover ovenstående åbnes containeren lejlighedsvis.


De medlemmer, som af en eller anden grund ikke kan komme på pligtarbejde på de ovennævnte datoer, kan holde øje med nyhedsbreve, mails mv. og se om der er andre opgaver der kan løses en anden dato for udførelse af pligtarbejdet.   


Der er aftalt tømning af vores container fra uge 14 og frem til uge 43.


I år vil vi også gerne male fælleshuset. Vi har brug for ca. 10 personer til at male huset. 


Parcelforeningen Godthåb af 1952 · Valkyriensvej 6 · 2740 Skovlunde · parcelforeningengodthab@gmail.com