Billeder fra gamle dage

Billeder fra 'gamle' dage

- medlemmernes egne billeder


Have 9-10 anno 1956/57. Bag huset ses de vidtstrakte marker hvor haveforeningen Hanevadsholm nu ligger. Vestforbrændingen blev senere anlagt til højre for bevoksningen i horisonten.


Hvis billedet er fra 1956 var ejeren daværende formand Ludvigsen (1955-57), men hvis billedet er fra 1957 var ejeren Inger og Gunnar Mogensen. Haven er stadig i familiens eje og selvom der er tilbygget en del siden billedet blev taget, kan man stadig se dele af det oprindelige hus.
Huset her er fra den gamle haveforening Store Godthåb. Da familien skulle flytte fra den gamle forening, besluttede man simpelthen at entrerer med en vognmand som i bogstavligste forstand tog huset på ladet og kørte det direkte ud til “Godthåb af 1952”.


I 1962 købte Dagmar og Helmer haven. Den er senere blevet overtaget af Dagmars niece Tanja. Huset er stadig det samme som dengang i 1952 - så det må utvivlsomt være et af de ældste - måske endda det ældste i vores foreningen.


Billedet over er fra 29. maj 2012.


Billedet stammer fra Haveforeningen Store Godthåb. Desværre er der ingen årstal angivet.
Familien Jensen.


Familieidyl hos familien Jensen i have 51.
Sommerfest på den gamle festplads med dans og glade børn:Parcelforeningen Godthåb af 1952 · Valkyriensvej 6 · 2740 Skovlunde · parcelforeningengodthab@gmail.com